Výroba národních specialit
Díky pečlivému a trpělivému přístupu se nám podařilo vhodně uzpůsobit každou linku danému výrobku.
Přehled vybraných národních specialit:
- arabský chléb,
- asijské a kavkazské chleby (lavaš, barbari, sangak),
- ciabatta,
- skandinávské chleby (z žitné mouky),
- ruský formový chléb (speciální druhy se zavařovaným těstem),
- placky z kukuřičného a bramborového těsta atd.
Výrobní linky pro výrobu národních specialit se většinou se od sebe velmi liší. Veškeré požadavky je proto nejvhodnější nejprve konzultovat s našimi specialisty a připravit návrh linky tak, aby splňoval přání výroby a reflektoval možnosti uspořádání linky v prostorách pekárny.
-
Typy dopravníků
-
Typy pekařských pecí
-
Příslušenství
- Automatická regulace tlaku páry
- Automatické ovládání hradítek
- Beztlaký vyvíječ páry
- DUOTHERM – nucená cirkulace vzduchu
- Hydraulické napínání pásu
- Nerezové dvouplášťové komíny a odtahy
- Nerezový ventilátor nuceného odtahu
- PLC – řízení dotykovým panelem
- Předehřev pásu
- Prodloužená zapařovací zóna
- Prodloužení vstupu a výstupu
- STIR – infračervené záření
- Využití odpadního tepla
- Vzdálená regulace doby pečení