Výroba trvanlivého pečiva
Veškeré požadavky je tedy nejvhodnější nejprve konzultovat s našimi specialisty a připravit návrh linky tak, aby splňoval přání výroby a reflektoval možnosti uspořádání linky v prostorách pekárny.
Linky na výrobu trvanlivého pečiva umožňují péct především následující produkty:
- sušenky všech druhů (odsazované, lisované, vykrajované),
- piškoty,
- suchary,
- medovníková těsta,
- preclíky a tyčky,
- pivní rohlíky,
- perníky.
Ve spolupráci s českými a zahraničními výrobci dodáváme kompletní výrobní linky s tvarovacím zařízením pro výrobu trvanlivého pečiva různých tvarů a velikostí, polévaných, s náplní i bez, od velice volných těst až po extrémně tuhá těsta. Výrobní technologie je možno v případě zájmu odzkoušet v naší sesterské firmě „Perník s.r.o.“ nebo u našich partnerů.
-
Typy dopravníků
-
Typy pekařských pecí
-
Příslušenství
- Automatické ovládání hradítek
- Beztlaký vyvíječ páry
- Čištění a olejování planžetového pásu
- DUOTHERM – nucená cirkulace vzduchu
- Hydraulické napínání pásu
- Nerezové dvouplášťové komíny a odtahy
- Nerezový ventilátor nuceného odtahu
- PLC – řízení dotykovým panelem
- Prodloužená zapařovací zóna
- Prodloužení vstupu a výstupu
- STIR – infračervené záření
- Využití odpadního tepla
- Vzdálená regulace doby pečení