Hybridní pekařské pásové pece
Tyto kompletní celky pekařských pásových pecí mohou být jednotlivě složeny z pecí s přímým ohřevem, nepřímým cyklotermickým ohřevem či nepřímým konvekčním ohřevem. Všechny tyto typy pecí (samostatně nebo jako kompletní celky) vyrábí a dodává naše firma J4 s.r.o.
Použití hybridní pece
Délka těchto kompletních celků pekařských pecí, lišících se způsobem svého ohřevu, je variabilní a zpravidla se určuje podle požadované výrobní technologie na dané výrobní lince. Hybridní pece vyrábějí především různé druhy sušenek, keksů, piškotů apod. Použití pecí je možné i v případě, kdy je zapotřebí výroba daného výrobku pečením v kombinaci se sušením, resp. pouze sušení.
-
Typy dopravníků
-
Výrobní linky
- Linky multiline
- Výroba arabského a pita chleba
- Výroba baget
- Výroba batonu
- Výroba cereálních výrobků
- Výroba ciabatty
- Výroba croissantů
- Výroba dortů a muffinů ve formách
- Výroba formového chleba
- Výroba hamburgerů
- Výroba jemného pečiva
- Výroba národních specialit
- Výroba pečiva
- Výroba perníků
- Výroba piškotů
- Výroba pizzy
- Výroba sucharů pro domácí mazlíčky a chovnou zvěř
- Výroba sušek, baranků, taralli a preclíků
- Výroba sušenek
- Výroba toustového chleba
- Výroba trvanlivého pečiva
- Výroba trvanlivého předpečeného pečiva
- Výroba tyčinek
- Výroba volně sázeného chleba