Elektrické pekařské pásové pece
Pekařská pásová pec může být případně doplněna dalším vhodným příslušenstvím (jehož přehled najdete v kategorii příslušenství) pro splnění technologie výroby, dosažení optimální efektivity a kvality pečícího procesu při zachování nízkých energetických nároků.
Elektrické pásové pece není možné vybavit horkovzdušnou clonou a beztlakým vyvíječem páry typu BVP.
Axonometrický řez příkladu elektrické pekařské pásové pece PPP se zapařovací zónou, duothermickou zónou, hydraulicky napínaným síťovým drátěným pásem, pohonem pásu se dvěmi násuvnými kuželočelními převodovkami:
1: | hlavní elektro rozvaděč pece | 22: | hydraulické napínání pásu |
2: | topná tělesa | 23: | stranová regulace pásu |
3: | skříň elektro propojení topných těles | 24: | výsuvné lapače nečistot |
13: | hradítko regulace odtahu přebytečných par z pečné komory | 27: | přívod páry z parního vyvíječe |
14: | odtah par | 28: | uzavírací ventil přívodu páry |
15: | dvojité nerezové parní trubky se 100% odloučením kondenzátu | 29: | regulace stavitelné teflonové zástěny |
16: | nahlížecí okénko | 31: | snímání teploty v pečné komoře |
19: | tepelná izolace | 32: | hydraulický agregát |
20 | síťový dopravní pás | 33: | ventilátor duothermu (turbulence) |
21: | převodovka pohonu pásu |
-
Typy dopravníků
-
Výrobní linky
- Linky multiline
- Výroba arabského a pita chleba
- Výroba baget
- Výroba batonu
- Výroba cereálních výrobků
- Výroba ciabatty
- Výroba croissantů
- Výroba dortů a muffinů ve formách
- Výroba formového chleba
- Výroba hamburgerů
- Výroba jemného pečiva
- Výroba národních specialit
- Výroba pečiva
- Výroba perníků
- Výroba piškotů
- Výroba pizzy
- Výroba sucharů pro domácí mazlíčky a chovnou zvěř
- Výroba sušek, baranků, taralli a preclíků
- Výroba sušenek
- Výroba toustového chleba
- Výroba trvanlivého pečiva
- Výroba trvanlivého předpečeného pečiva
- Výroba tyčinek
- Výroba volně sázeného chleba