Nerezové dvouplášťové komíny a odtahy
Výhodou dvouplášťových komínů je bod kondenzace vodních par (cca 100°C), který se nachází mezi vnějším a vnitřním pláštěm komína. V tomto prostoru je tepelná izolace, ve které se nenachází žádná vlhkost, která by mohla kondenzovat. Odtahy z pece jsou osazeny tzv. kondenzačními nádobami, které slouží pro odvod zbytkové kondenzační vody vzniklé při nahřívání a chladnutí pekařské pece, kdy ještě teplota v peci nepřesáhla bod kondenzace.
-
Výrobní linky
- Linky multiline
- Výroba arabského a pita chleba
- Výroba baget
- Výroba batonu
- Výroba cereálních výrobků
- Výroba ciabatty
- Výroba croissantů
- Výroba dortů a muffinů ve formách
- Výroba formového chleba
- Výroba hamburgerů
- Výroba jemného pečiva
- Výroba národních specialit
- Výroba pečiva
- Výroba perníků
- Výroba piškotů
- Výroba pizzy
- Výroba sucharů pro domácí mazlíčky a chovnou zvěř
- Výroba sušek, baranků, taralli a preclíků
- Výroba sušenek
- Výroba toustového chleba
- Výroba trvanlivého pečiva
- Výroba trvanlivého předpečeného pečiva
- Výroba tyčinek
- Výroba volně sázeného chleba